Moderna platforma za pohranu podataka

Dell EMC PowerStore

Suvremeni izazovi data centara zahtijevaju novi pristup infrastrukturi za pohranu U novoj podatkovnoj eri kombinacija ogromnih količina podataka i neusporedivih tehnoloških inovacija kompanijama svih veličina pružila je priliku da postanu digitalne sile. No, unatoč tom potencijalu, mnogi se susreću sa izazovima i dolaze do saznanja da digitalna transformacija može biti. Podaci su postali raznovrsniji i složeniji. Većina organizacija otkrila je da niti jedna infrastruktura ne može odgovoriti na sve njihove zahtjeve za podacima, pa koriste različite arhitekture, stvarajući velike koločine IT resursa kojima se upravlja i za koje se troše značajna sredstva. Istodobno, IT je pod sve većim pritiskom kako bi pružio veću razinu jednostavnosti i okretnost na poslovnoj strani. Lokalna pohrana za kompanije sada mora pružiti istu operativnu fleksibilnost kao i cloud, mora biti prilagodljivija, automatiziranija i lakša za integraciju sa postojećim upravljačkim okvirima. Da bi se udovoljilo tim zahtjevima, potrebna je nova arhitektura i novi pristup skladištenju.

Dell Technologies predstavlja PowerStore – moderni uređaj za pohranu dizajniran za novu podatkovnu eru. Ova nova platforma mijenja igru i daje moć podacima, bez obzira na njihovu strukturu ili mjesto gdje se nalaze, pomažući vam da se prilagodite i transformišete svoj IT bez ometanja trenutnih operacija. Započnite transformaciju s najboljim u klasi.

PowerStore pojednostavljuje IT infrastrukturu podržavajući širok raspon tradicionalnih i modernih radnih procesa pomoću svoje scale-up i scale-out arhitekture za block, file i VMware vVols. Sedam je puta brži i sa tri puta boljim vremenom odaziva od prethodnih Dell EMC midrange diskovnih polja i to zbog svog NVMe dizajna i podrške za Storage Class Memory koju pokreću Intel Optane SSD-ovi. Uz to, korisnici mogu uštedjeti na IT budžetu i kapacitetu uz always-on deduplikaciju, kompresiju i zajamčenu redukciju podataka u omjeru 4:1.

PowerStoreOS, softverska arhitektura koja se temelji na arhitekturi containera, omogućava portabilnost, standardizaciju i iznimno kratko vrijeme ugradnje najnovijih mogućnosti koje postoje na tržištu.

Novi alati unutar PowerStore Manager čarobnjaka omogućuju korisnicima automatizaciju čitavih migracija u manje od deset klikova. Korisnici tako mogu iskoristiti brojne mogućnosti koje ne ometaju migraciju iz postojećih sisitema, poput Unity, SC, PS serija, VNX i XtremIO.

PowerStore je jedini zasebno izgrađen sistem za pohranu podataka koji sadrži i ugrađeni VMware ESXi Hypervisor zbog čega pruža veću fleksibilnost u radu te je pogodan za podatkovno intenzivne zadatke.

Zahvaljujući fleksibilnosti može se koristiti u različitim okruženjima. Dell EMC Cloud Storage Services mogu izravno povezati PowerStore sa svim glavnim javnim cloud servisima, uključujući Amazon Web Services (AWS), Azure i Google Cloud kao upravljivu uslugu.

Uz PowerStore, kompanije i organizacije mogu ubrzati donošenje odluka, pristup podacima i performanse aplikacija.

 

Za dodatne informacije i ponude, kontaktirajte nas:

Zdravko SKELEDŽIĆ
Product Line Sales Manager 
Tel: +387 33 770 206
Mob: +387 61 172 802
E-mail: zdravko.skeledzic@asbis.ba