Prestigio

Prestigio power bank na bazi grafena: brže punjenje i duži vijek trajanja

KUPITE ONLINE

Graphene PD

Provjerite dostupnost

Power bankovi Graphene PD serije nude brzo i bežično punjenje te omogućuju punjenje nekoliko uređaja istovremeno. Graphene tehnologija ih štiti od pregrijavanja i produžava im životni vijek tri puta u usporedbi s tradicionalnim baterijama. Oba modela iz ove serije, Graphene PD 10.000 mAh i Graphene PD Pro 20.000 mAh, izrađeni su od visokokvalitetnog metala i kaljenog stakla, a dolaze s futrolom od prave kože.

Prestigio power bankovi su jedinstveni jer se temelje na grafenu, materijalu izuzetne toplotne provodljivosti i pokretljivosti elektrona koji je siguran za okoliš. To znači da su uređaji otporni na visoke temperature i pune se nekoliko puta brže od power bankova sa drugim tipom baterije. Konkretnije, modelu 10.000 mAh Graphene PD treba svega 50 minuta kako bi postigao 100% napunjenosti baterije (kada koristite 60W punjač), dok se 20.000 mAh Graphene PD Pro puni u svega 100 minuta.

Oba modela imaju priključke Type-C i USB 3.0, što vam omogućuje da istovremeno punite nekoliko uređaja – tablete, pametne telefone, slušalice, Bluetooth zvučnike i druge uređaje. Graphene PD Pro 20.000 mAh može puniti čak i laptop s omogućenim PD-om (Power Delivery preko USB-C), a funkcija Pass-Through omogućava uređaju da puni vaš gadget čak i dok se i on sam puni. Pored nevjerojatne brzine punjenja, korisnici ove serije uživat će u bežičnom punjenju od 10 W i univerzalnoj kompatibilnosti s bilo kojim uređajem Qi standarda (induktivno punjenje).

Prestigio grafenski power bankovi za napajanje također imaju sigurnosni sistem punjenja na više razina koji je u potpunosti sukladan sa svim međunarodnim standardima.

Graphene PD modeli koriste najbolje materijale najviše kvalitete: metal i kaljeno polirano staklo. To je upravo ona vrsta proizvoda koja privlači korisnika ne samo svojim tehničkim specifikacijama, već i svojim elegantnim dizajnom. Njihovo atraktivno kućište uključuje ekran s informacijama o trenutnoj razini napunjenosti i preostalom trajanju baterije. Kao savršen dodatak i dodatna zaštita, uređaji dolaze u elegantnoj futroli od prave kože.

 

O brandu Prestigio

Međunarodni brend Prestigio već duže od 15 godina nudi širok izbor elektronike za dom, obrazovanje i poslovanje. Prestigio nudi širok spektar uređaja: televizori, tableti, laptopi, pametni telefoni, mobilni telefoni, DVR uređaji, navigacije, multiboard table, interaktivni ekrani, elektronske etikete i tehnologije zasnovane na RFID-u, koji se prodaju u oko 30 zemalja svijeta. U 2019. godini, pod brendom Prestigio, na tržištu se po prvi put pojavljuju proizvodi poput prvog svjetskog touchpad-a integrisanog na tastaturi – Click & Touch, bežičnih punjača za punjenje Apple uređaja 3-u-1, bežičnih i pametnih zvučnika sa glasovnim asistentom. Proizvodni, dizajnerski i tehnički centri se nalaze u Europi, Kini i Bjelorusiji. Prestigio je u vlasništvu međunarodne ASBISc Enterprises Plc grupacije.

Zvaničana web stranica:  www.prestigio.com.