Pure Storage®

Pure Storage najbolje rangiran u Gartner Magic Quadrant za 2021. godinu

Osmu godinu zaredom, Gartner je prepoznao Pure kao lidera u skladištenju. A drugu godinu zaredom, Pure je lider u „Ability to Execute and Completeness of Vision„ u nedavno objavljenom Gartner Magic Quadrant™ za primarno skladištenje za 2021. godine.

Nadalje, Pure Storage je jedan od samo tri dobavljača koja su dobila priznanje „Customers’ Choice recognition„ i jedini dobavljač za kojeg je 100% recenzenata izrazilo „spremnost za preporuku“ u Gartner Peer Insights Customers’ Choice za primarno skladištenje, maj 2021. godine.

Osim što je FlashArray pozicioniran u Leaders Quadrant u Gartner Magic Quadrant™ 2021 za primarno skladištenje, FlashBlade je također prepoznat kao lider u Gartner Magic Quadrant™ 2021 za distribuirane sisteme datoteka i pohranu objekata.

Gartner Magic Quadrant za Primary Storage Arrays pokriva dobavljače koji nude namjenske proizvode ili linije proizvoda za SSD-ove (SSA) ili hibridne matrice za skladištenje, ili oboje.

Preuzmite besplatni sadržaj da biste stekli uvid u:

  • Trenutno stanje na tržištu za skladištenje podataka
  • Gartner-ovu procjenu vizije, prednosti i upozorenja za svakog prodavača primarnog skladišta
  • Zašto je Pure Storage ponovo imenovan za lidera, te pozicioniran najviše po „Ability to Execute and Completeness of Vision".