Distributer s dodanom vrijednošću postigao je nivo PREFERENCE za svoje sjedište i ELITE nivo za ured na Bliskom istoku

ASBIS dobija novi distributerski status od Ubiquiti-a

ASBIS je zvanični distributer Ubiquiti-a od 2014. godine, nudeći svoj kompletan portfolio mrežnih tehnologija u više od 25 zemalja. Profesionalni mrežni proizvodi dobavljača uključuju Wi-Fi rješenja, prebacivanje i rutiranje, plus dodatke i omogućavaju izgradnju pouzdanih bežičnih rješenja s vrhunskim omjerom cijene i učinka.

Da bi dobio viši status, performanse ASBIS-a su mjerene prema mnogim kriterijima, kao što su pouzdanost partnera, prodajni učinak, tehnička stručnost i pozitivne kritike kupaca.

Postizanje odličnih rezultata u svim ovim oblastima rezultiralo je statusom Preferred za ASBISC Enterprises Plc i Elite statusom za ASBIS Middle East. Oba nivoa pružaju vrijedne prednosti, koje mogu proizvesti važnu konkurentsku prednost za distributera.

 

“Ponosni smo na naše timove i čestitamo im na ovom nevjerovatnom uspjehu! Nadogradnja još jednom dokazuje naš fokus na brend i posvećenost rastu, istovremeno nas motivirajući da se zalažemo za sljedeću prekretnicu!” – rekao je Marek Horyl, direktor marketinga proizvoda u ASBIS-u.

O Ubiquiti Networks

Ubiquiti Networks je fokusiran na demokratizaciju mrežne tehnologije na globalnom nivou — ukupne isporuke od skoro 85 miliona uređaja igraju ključnu ulogu u stvaranju mrežne infrastrukture u preko 200 zemalja i teritorija širom svijeta. Naše profesionalne mrežne proizvode pokreću naše softverske platforme UNMS i UniFi za pružanje distribuiranog pristupa Internetu visokog kapaciteta i objedinjeno upravljanje informacijskom tehnologijom.

Ubiquiti, Ubiquiti Networks, U logotip, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi i UFiber su registrovani zaštitni znaci ili zaštitni znaci Ubiquiti Networks, Inc. u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama. Za više informacija posjetite www.ubnt.com.