Osigurajte pouzdano povezivanje u sobi s elegantnim zidnim AP-om

Edgecore proširuje svoj Wi-Fi 6 portfolio sa EAP104 za hotele/MDU/MSP

Edgecore Networks, vodeći dobavljač tradicionalnih i otvorenih mrežnih rješenja za preduzeća, data centre i pružatelje telekomunikacijskih usluga, najavio je najnoviji dodatak svom portfelju Wi-Fi 6 pristupnih tačaka, EAP104, dvopojasnu zidnu ploču 2×2:2 pristupna tačka koja garantuje pouzdanu, sigurnu vezu visokih performansi u prostoriji.

Korisnici sada imaju novu opciju za Wi-Fi mrežna rješenja za hotele, MDU, škole itd. EAP104 dolazi sa svime što mu je potrebno za fleksibilno, skalabilno, ali stabilno mrežno rješenje. Edgecore obezbjeđuje međunarodni kvalitet hardvera prvog nivoa i platformu za upravljanje cloud-om, ecCLOUD, za velike poslovne operacije sa kontinuirano rastućim ekosistemom usluga aplikacija sa dodanom vrijednošću. Kontinuirano povećanje broja dodataka na zahtjev za ecCLOUD omogućava korisnicima da kupe ono što im treba i kreiraju svoju mrežu uz lakši teret i veću slobodu. EAP104 kombinuje bežični i žičani pristup u jednom kompaktnom uređaju.

EAP104 pruža svestrani, ugrađeni gigabitni prekidač sa 4 porta koji omogućava pristupnoj tački da djeluje kao objedinjena pristupna tačka za bežične i žičane uređaje – IP sistemi kao što su VoIP telefoni i IPTV mogu se direktno povezati bez dodavanja eksternih prekidača. Povrh toga, EAP104 uključuje Wi-Fi, Bluetooth Low Energy (BLE) i ZigBee, omogućavajući hotelima, apartmanima, spavaonicama, višestambenim jedinicama (MDU) i operaterima da implementiraju jedinstvenu, konvergentnu mrežnu infrastrukturu koja podržava Wi -Fi-omogućeni uređaji i IoT krajnje tačke.