ASBISC Enterprises Plc

ASBIS je potpisao ugovor o distribuciji s francuskom firmom za audio tehnologiju Devialet

Ovo strateško partnerstvo omogućuje ASBIS-u da proširi svoj portfolio proizvoda najsavremenijim audio inženjerskim proizvodima koji se temelje na iznimnoj vještini izrade. Asortiman proizvoda pokriva sve audio segmente, uključujući vrhunske proizvode kao što su pojačala s Expert Pro, bežični zvučnici s kultnim Phantom I i II, slušalice s Gemini II, zvučne trake s Devialet Dione sve u jednom i prijenosni zvučnici s 360° adaptivni stereo zvuk Devialet Mania. 

Ovi proizvodi bit će dostupni u 22 zemlje, uključujući Mađarsku, Bugarsku, Litvu, Latviju, Estoniju, Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Kosovo, Crnu Goru, Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Republiku Sjevernu Makedoniju, Republiku Moldaviju, Gruziju, Armeniju, Azerbajdžan , Turkmenistan, Kazahstan, Kirgistan, Tadžikistan i Uzbekistan.

Ova suradnja s Devialetom omogućit će ASBISC-u da svojim kupcima ponudi audio proizvode svjetske klase poznate po svojoj iznimnoj kvaliteti i performansama.

"Vrlo smo ponosni i entuzijastični što možemo udružiti ruke s partnerom kao što je ASBIS kako bismo ojačali i dalje razvili trag našeg brenda u tom području. ASBIS-ovo znanje i organizacija omogućit će mnogo više ljudima da otkriju i iskuse naše najnovije inovacije i proizvode", – Florian des Garets, generalni direktor EMEA u Devialetu.

“Mi u ASBIS-u smo oduševljeni što možemo najaviti proširenje našeg portfolija kroz naše partnerstvo s Devialetom, svjetski poznatim liderom u audio industriji. Ovo partnerstvo će nam omogućiti da našim klijentima ponudimo širok raspon audio proizvoda iznimne kvalitete i performansi, uključujući zvučnike, pojačala i slušalice. Uvjereni smo da će naši klijenti imati velike koristi od ovog partnerstva, budući da će imati pristup najnovijim i najnaprednijim audio rješenjima na tržištu. Osim toga, vjerujemo da će ova suradnja ojačati našu poziciju vodećeg pružatelja inovativnih tehnoloških rješenja. Uvjeren sam da će naši klijenti cijeniti kvalitetu i performanse Devialetovih proizvoda te da će ovo partnerstvo rezultirati uspješnim i dugotrajnim suradnja od koje koristi imaju svi uključeni”, – Vladimir Linkevich, direktor poslovnog razvoja u ASBIS grupi.

Devialet je firma za akustički inženjering koja djeluje na spoju luksuza i vrhunske tehnologije. Devialet ima misiju vratiti zvuk tamo gdje mu je mjesto u životima ljudi kroz nezaboravna audio iskustva. Temelj Devialetovog uspjeha je niz radikalnih patentiranih inovacija koje su ugrađene u svaki Devialet proizvod: Expert Pro pojačala, Phantom zvučnici, Devialet Gemini prave bežične slušalice, Devialet Dione soundbar i Devialet Mania prijenosni zvučnici. Spajajući nenadmašnu kvalitetu zvuka s elegantnim i modernim dizajnom, Devialetovi inženjeri svjetske klase postavljaju visoke standarde za inovacije i pomiču granice onoga što se može postići audio inženjerstvom.