Otkrijte potpuno novi Windows 11 operativni sustav. Sada je još jednostavnije biti efikasan

Microsoft predstavio Windows 11

Krajem juna Microsoft je najavio Windows 11  – prvu verziju u novoj eri Windows operativnog sustava. Posljednjih 18 mjeseci vidjeli smo koliko su računala važna u našim životima. Fleksibilnost i prilagodljivost Windowsa, nikad nije bilo važnije nego sad, jer smo shvatili da su nam računala potrebna osim za sastanke, učenje i rad, i za spajanje s ljudima i komunikaciju s njima. To je ono što je inspiriralo Windowse sutrašnjice. 

U potpunosti pojednostavljen i nanovo osmišljen, Windows 11 je stvoren kako bi Vas trenutno povezao s ljudima do kojih Vam je stalo, aplikacija koje želite, informacije koje tražite i igre koje volite. Windows 11 će poboljšati rezultate i procese edukacije između studenata i učitelja, oduševit potrošače te inspirisati gamere.    

“Tokom mnogih godina, Windowsi su omogućili partnerima da dizajniraju široki spektar uređaja – kroz različite veličine form faktora, stilove i značajke – kako bi vodili poslovanje, educirali studente i oduševili milione potrošača u cijelom svijetu. Uz Windows 11, nastavit ćemo pružati novo iskustvo kroz različit portfelj uređaja naših partnera. Nova generacija inovacija kreće danas.” Nicole Dezen –Microsoft, VP, Device Partner Sales  

PROČITAJTE BLOG>>

SAZNAJTE VIŠE O WINDOWS 11 >>