Edgecore Networks

Edgecore Networks predstavlja ECS4650 Layer 3 Gigabit Ethernet Switch seriju za svestrane primjene

Dizajniran da zadovolji rastuće zahtjeve koje pred mrežama postavljaju mala i srednja preduzeća, preduzeća i mreže kampusa, ovaj moćni switch obećava neusporedive mogućnosti.

Serija ECS4650 se sastoji od dva različita modela:

  1. ECS4650-54T: Sa atributima visokih performansi i šest 25G SFP28 uplinkova, ovaj model pruža proširivost i otpornost za proširenje mreže. Odličan je izbor za gigabitni pristup/agregaciju, jezgro preduzeća i aplikacije za pristup/agregaciju na rubu oblaka.
  2. ECS4650-54P: Skrojen za uređaje koji zahtjevaju veliku snagu, kao što su bežične pristupne tačke, VoIP telefoni, nadzorne kamere i IoT uređaji, ovaj switch može isporučiti do 90W. Oba modela podržavaju IPv6, napredni kvalitet usluge (QoS) i interface komandne linije (CLI), osiguravajući jednostavnu upotrebu, vidljivost mreže i spremnost za budućnost.

Istaknute karakteristike:

  • Najbolja cijena-performanse: ECS4650 serija nudi uvjerljiv spoj pristupačnosti i performansi, posebno sa svojim 25G uplinkovima.
  • ITU-T G.8032 ERPS L2 zaštita prstena: Osigurava pouzdanost mreže sa brzim vremenom konvergencije od <50 ms.
  • Sveobuhvatne softverske karakteristike: Funkcije softvera dokazane na terenu služe ISP-ovima i operaterima, omogućavajući širokopojasni pristup i IPTV usluge.
  • Pune L3 karakteristike: Uključuje najčešće korišćene jednostruke i multicast protokole za rutiranje, redundantne protokole za rutiranje i DHCP relej i server.
  • Poboljšana sigurnost, IPv6 i Multicast podrška: Zaštitite svoju mrežu robusnim sigurnosnim mjerama i prihvatite budućnost uz IPv6 kompatibilnost.
  • Jednostavno upravljanje: dostupno preko CLI, SNMP i web interfejsa.
  • Kompletan privatni MIB: Omogućava potpunu kontrolu i praćenje prekidača preko EMS-a korisnika.

Serija ECS4650 obećava da će redefinirati pejzaž Gigabit Ethernet switch-eva, osnažujući moderne mreže da napreduju u digitalnom okruženju koje se stalno razvija.

Izvor