CANYON lansira novu liniju PC periferije pod nazivom STEALTH!

CANYON: Nova linija PC periferije pod nazivom STEALTH!

GORINCHEM, Holandija – Canyon Stealt serija slavi snagu i moć. Što je najvažnije, to je ozbiljan asortiman elegantne i moderne opreme sa mat obradom. Kompletan asortiman je u crnoj boji. Sve je crno, samo nekoliko vatreno narandžastih detalja je dodano, gde je bilo potrebno, za istinski prepoznatljiv izgled, a dizajn se lako uklapa sa ostatkom Vaše opreme. Dakle, neka Vas to ne zavara: iako se nova serija zove Stealth, ona definitivno privlači pažnju!

Asortiman se sastoji od slušalica, USB zvučnika, kompjuterskih miševa, notebook torbi i futrola – koje karakterišu "čvrst" funkcionalan dizajn, i ispunjavaju iste standarde kvalitete koji su kreirali Canyon reputaciju tokom godina.


CANYON

CANYON je veseo, mlad i dinamičan lifestyle brend koji uspijeva život učiniti udobnijim ponudom širokog spektra praktične, jednostavne za upotrebu i pristupačne IT opreme i potrošačke elektronike za moderne ljude. Naš prodajni program je razvijen sa našom obavezom da ponudimo lijepe i moderno dizajnirane proizvode po konkurentnim cijenama, bez ugrožavanja kvalitete. Osnovan 2003. godine, CANYON je jedan od brendova koji najbrže raste u svijetu u svojoj oblasti u Aziji i EMEA regionu.

Za više informacija kontaktirajte marketing@megatrend.ba ili posjetite oficijelni CANYON web sajt: www.canyon-tech.com